среда, 6 июля 2016 г.

Українські військові розповіли, як взяли позицію «ДНР» під Дебальцевим (відео)






Технология Ванна в ванне. Наливная ванна. Эмалировка и реставрация ванн, ремонт ванной, лучшая цена и гарантия по восстановлению эмали.

У 54-ій механізованій бригаді ЗСУ розповіли, як пройшли 4 кілометри і взяли позицію "Мурашник" під Дебальцевим, котра належала "ДНР".

 "Вони не очікували, що ми підемо в контрнаступ, вони звикли, що в нас "аватарська" бригада, але виявилось, що "аватарська" стала бойовою — а 1-й батальйон зі своїм завданням впорався", - заявив командир 1-го батальйону 54-ї бригади Олексій Оцелкревич з позивним "Купол".



Новости Украины / Ukraine News

 Говорячи про Мінські домовленості, він сказав, що на початку "Мінська" Дебальцеве було підконтрольним ЗСУ, тому якби навіть вони зайшли в Дебальцеве, нічого б не порушили.

"Батальйон пішов двома флангами на позиції бойовиків і 4 години утримував їхні позиції. Коли прийшла команда відступити - спокійно відійшли. З втрат двоє загиблих і 11 поранених. Усіх змогли вивезти. В окопах бойовиків знайшли документи не лише солдат армії "Донецької народної республіки", а й паспорти двох російських лейтенантів", - розповів командир.  Крім того, у цьому бою загинув французький оперний співак — Василь Сліпак з позивним "Міф". Його командир Олександр Карась з позивним "Подолянин" каже, що зі своїм завданням кулеметника "Міф" справився, групу прикрив.







Мы делаем качественный ремонт быстро, профессионально и дешево.

Комментариев нет:

Отправить комментарий