суббота, 26 марта 2016 г.

Біля Дебальцевого ЗСУ успішно знищили російську кадрову частину.






Волонтерская помощь армии, український волонтерський рух.

Українська бронегрупа успішно атакувала російську кадрову частину поблизу Дебальцевого, знищивши військовий склад і живу силу ворога.

В районі Дебальцевого учора українські силовики завдали несподіваного удару по російській військовій частині, яка в тилу ремонтувала бронетехінку. Про це у своєму блозі повідомляє Олег Ярчук.

Дані його перехвату ворожої доповіді свідчать, що атака ЗСУ відбулася на місці попередньої концентрації танкового підрозділу 59-ї омбр (* окрема мотострілецька ордена Кутузова бригада), яка знаходилася в 9 км від найближчої лінії зіткнення біля Дебальцевого. Дана ділянка був прикритий підрозділами першого ешелону (* “ополчення”). Ніяких укриттів і окопних систем підрозділ не мало. О\с розташовувався в наметах і кунгах, прямо на території розташування дислокувалися пересувні ремонтні майстерні та пересувні сховища ПММ.

Пересувні склади БК були розташовані неприпустимо близько до базового табору. У момент атаки о\с займався технічним обслуговуванням і ремонтом техніки. Дозори виставлені не були, вартові пости перебували поблизу місця дислокації. Склад атакуючої бронегрупи складався з 6 од. бронетехніки, у тому числі, танків (імовірно “Оплот”) 3 од. і бронеавтомобілів з установками ПТУРС.

За свідченнями очевидців командир підрозділу загинув у перші хвилини бою (тіло не виявлене) вискочивши з командного кунгу з особистою табельною зброєю. Після залпу і вибуху пересувних сховищ ГСМ і БК танкова група противника впродовж 10-15 хвилин знищувала вцілілі конструкції і техніку діючи з включеними системами звукового оповіщення (* сирени).

Попередні дані про втрати підрозділу 59-ї омбр “200” – 8, “300” -1 (важко), ТМН – 46. Загибель командира і нач. штабу підрозділу не підтверджую. Знищено\пошкоджено 9 од бронетехніки і 6 од. спецтехніки. Заходи з пошуку о\с проводять підрозділи Одон ВВ МВС РФ.

Технология Ванна в ванне. Наливная ванна. Эмалировка и реставрация ванн, ремонт ванной, лучшая цена и гарантия по восстановлению эмали.

Джерело






Комментариев нет:

Отправить комментарий